Drive-in Show Banner Klein

Vanaf €375,-

Persoonlijke Banner €65,-

 

Onze Drive-in Show Banner Klein bestaat uit:

  • DJ set + microfoon

  • Geluidsset ca. 50 Personen

  • Stijlvol DJ Meubel

  • 4 hoogwaardige Led Spots

Beschrijving

De show bestaat uit een geluidsset tot 50 personen, een lichtset met 4 led spots op statief en een stijlvol DJ meubel met een banner. Voor maar €65,- maken wij voor jouw een persoonlijke banner. Denk hierbij aan een mooie foto met bijvoorbeeld een titel en een datum.  Één van onze allround DJ’s zorgt er gedurende 4 uur voor dat de voetjes van de vloer gaan.
Onze drive-in show Banner klein is uitermate geschikt voor de kleinere locaties.  Deze drive-in show bestaat uit een modern stijlvol DJ meubel met DJ set. De lichtshow bestaat uit 4 ledspots op statief, met deze ledspots kunnen we alle kleurenvarianten maken en indien gewenst ook een stroboscoop functie toepassen. De spots en het meubel worden door de DJ aangestuurd middels een controller om zo passende programma’s bij de muziek te selecteren.
Ons professionele geluidssysteem is voldoende tot 50 personen en daarnaast is de drive-in show voorzien van 1 microfoon voor eventuele voordrachten of speeches.
Bij iedere show zit standaard een kennismakingsgesprek, een allround DJ voor 4 aaneengesloten uren, op- en afbouw uren en reiskosten tot 20 km inbegrepen. Een verlenging is uiteraard mogen, de kosten daarvoor zijn €60,- per uur. Extra reiskosten zijn 1,25 per km.
IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Muziek nodig voor je feest? Muziek voor verjaardag, bruiloft of een ander feest regel je bij ik wil muziek. Wij snappen dat het kiezen van een Drive-in Show een wel overwogen keuze is. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers erg belangrijk! Wij gaan graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziekvoorkeur je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Bekijk ook onze extra opties

Led foam sticks

Led Foam Sticks

€1,20 per stuk

Persoonlijke Banner

Persoonlijke Banner

€65,-

Party fotograaf

Party Fotograaf

€295,-

Bekijk ook onze andere Drive-in Shows

Drive-in show Banner Middel nieuw

Drive-in Show Banner Middel

€430,-

Drive-in show Banner Groot nieuw

Drive-in Show Banner Groot

€495,-

Drive-in Show Luxury new logo

Drive-in Show Luxury

€650,-

Boek direct de Drive-in Show Banner Klein

IMG_3980