Drive-in Show Luxury Aircone

Vanaf €725,-

 

Onze Drive-in Show Luxury Aircone bestaat uit:

  • DJ set + microfoon

  • Geluidsset ca. 150 Personen

  • Stijlvol LED DJ Meubel

  • 8 hoogwaardige Led Spots

  • 2 LED Movingheads

  • 2 LED aircone’s 2,7m

Beschrijving

De show bestaat uit een geluidsset tot 150 personen, een lichtset met 8 led spots op statief en een stijlvol led DJ meubel met 2 movingheads op een witte houten zuil. Wat deze show echt compleet maakt zijn de LED Aircone’s van 2,7m hoog. Deze Aircone’s kunnen alle kleuren weergeven en geven extra exclusiviteit aan de show. Één van onze allround DJ’s zorgt er gedurende 4 uur voor dat de voetjes van de vloer gaan.
Onze Drive-in Show Luxury Aircone is uitermate geschikt voor de middelgrote locaties.  Deze drive-in show bestaat uit een modern stijlvol led DJ meubel met DJ set. De lichtshow bestaat uit 8 ledspots op statief, twee LED aircone’s en twee movingheads op een witte houten zuil. Met deze ledspots, aircone’s en movingheads kunnen we alle kleurenvarianten maken en indien gewenst ook een stroboscoop functie toepassen. De spots, de effecten en het meubel worden door de DJ aangestuurd middels een controller om zo passende programma’s bij de muziek te selecteren.
Ons professionele geluidssysteem is voldoende tot 150 personen en daarnaast is de drive-in show voorzien van een microfoon voor eventuele voordrachten of speeches.
Bij iedere show zit standaard een kennismakingsgesprek, een allround DJ voor 4 aaneengesloten uren, op- en afbouw uren en reiskosten tot 20 km inbegrepen. Een verlenging is uiteraard mogen, de kosten daarvoor zijn €60,- per uur. Extra reiskosten zijn 1,25 per km.
IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Muziek nodig voor je feest? Muziek voor verjaardag, bruiloft of een ander feest regel je bij ‘ik wil muziek’. Wij snappen dat het kiezen van een Drive-in Show een wel overwogen keuze is. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers erg belangrijk! Wij gaan graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziekvoorkeur je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Bekijk ook onze extra opties

Led foam sticks

Led Foam Sticks

€1,20,- per stuk

Originele openingsdans mix

Originele openingsmix

€60,-

Party fotograaf

Party Fotograaf

€295,-

Bekijk ook onze andere Drive-in Shows

Drive-in Show Luxury new logo

Drive-in Show Luxury

€650,-

Drive-in show Exclusive v2 new logo

Drive-in Show Exclusive

€775,-

Drive-in Show Exclusive XL new logo

Drive-in Show Exclusive XL

€995,-

Boek direct de Drive-in Show Luxury Aircone

IMG_3980