De Muziek voor jullie Bruiloft

Het huwelijksaanzoek is gedaan, de datum geprikt, locatie van het feest besproken, nu nog de kers op de (huwelijks)taart! Muziek voor jouw bruiloftsfeest. Willen jullie de dans openen op die te gekke muziek waarop je elkaar voor het eerst ontmoette? Of is het die zalige vakantie hit waarvan je altijd nog droomt, onze DJ van ‘ik wil muziek’ laat de muziek horen die jij wil. Met saxofonist of zelfs een complete band erbij? Jij kiest!

Bruiloft met live muziek

Onze DJ maakt van jouw feest al een echte party maar als je nog meer beleving wilt kan onze saxofonist Mats Hof zorgen voor nog meer interactie met het publiek. Enthousiast speelt hij in op de muziek van de DJ en zal de dansvloer in no-time vol staan. 

De ultieme sfeerbeleving bereik je door een combinatie van een DJ met een live band. De souplesse van een drive-in show met de energie van een live band. Kies voor Jazzalike, Jazzalike is een band die van jouw bruiloft een superfeest maakt met hun eindeloze muziekkeuze. Of kies voor Cooling Crystals! Deze te gekke coverband zet de tent op z’n kop met hun Pop & Rock muziek!

IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Muziek nodig voor je feest? Muziek voor bruiloft, verjaardag of een ander feest regel je bij ‘ik wil muziek’. Wij snappen dat het kiezen van een Drive-in Show een wel overwogen keuze is. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers erg belangrijk! Wij gaan graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziekvoorkeur je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Onbezorgd genieten van jullie bruiloft

Jij bent al druk genoeg met alle voorbereidingen voor de mooiste dag van je leven. Daar komt heel veel bij kijken. Wij helpen je graag met de keuze voor de muziek voor je bruiloftsfeest. We adviseren je aan de hand van jouw voorkeur en stijl van het feest welke invulling bij jullie feest past. Onze DJ heeft een breed assortiment aan muziek en vertaalt dit naar jullie muzieksmaak zodat het helemaal jullie feest wordt. We hebben ruime keus in gebruik van apparatuur en lichtshows, afgestemd op jullie wensen en budget.
13063389_1001024669967040_4502080355711894736_o

All-in prijs voor je bruiloft muziek

Wij houden van duidelijke afspraken. Daarom betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor de muziek op jouw bruiloft. We adviseren en bespreken vooraf al jouw wensen. We bieden verschillende pakketten waarin standaard DJ, de voorbereiding, apparatuur, reisuren inclusief BTW zijn vermeld. (drive-in show) Maar uiteraard is ook maatwerk mogelijk.  Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag. Neem contact op voor een persoonlijke offerte.