De Muziek voor jullie Bruiloft

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Dan mag goede muziek voor jullie bruiloft natuurlijk niet ontbreken! Trouwen doe je vaak maar een keer in je leven. Het is een dag om nooit te vergeten. DJ’s van N&L Partymakers halen alles uit de kast voor een onvergetelijke avond! Vind je een DJ alleen niet genoeg? Kies dan voor een DJ met Saxofonist of een complete Band. Alles wordt afgestemd op al jullie wensen. Het wordt een bruiloft om nooit te vergeten!

IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Muziek nodig voor je feest? Muziek voor bruiloft, verjaardag of een ander feest regel je bij N&L Partymakers. Wij snappen dat het kiezen van een Drive-in Show een wel overwogen keuze is. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers erg belangrijk! Wij gaan graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziekvoorkeur je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Bruiloft met live muziek?

Kunnen jullie het niet eens worden over een bruiloft DJ of live band? Geen probleem, wij bieden de oplossing! Een DJ gecombineerd met band. De souplesse van een Drive-in Show met de energie van een Band! Deze geweldige combi zorg voor de ultieme sfeerbeleving!

Kijk ook eens naar onze Drive-in Show met Saxofonist! Het enthousiasme van de Saxofonist zorgt voor interactie met het publiek. Hij zal inspelen op de muziek van de DJ. Hierdoor zal de dansvloer in no-time vol staan!

13063389_1001024669967040_4502080355711894736_o

Onbezorgd genieten van jullie bruiloft

Onbezorgd genieten van de mooiste dag van je leven! Om dat te kunnen realiseren moet je van te voren alles goed hebben geregeld. Dit ontneemt de stress en spanning op de mooiste dag van je leven.

Wij weten als geen ander dat er veel voorbereiding bij komt kijken. Waaronder de muziek voor de bruiloft. Steeds vaker kiest men voor een bruiloft DJ. Een goede bruiloft dJ kan met zijn brede assortiment aan muziek vrij eenvoudig jullie muzieksmaak vertalen in een spetterend feest. Kies daarom voor een betrouwbare partij als N&L Partymakers. De DJ’s hebben nauw contact tijdens de voorbereidingen en staan graag voor u klaar. Wij denken mee, geven advies en zorgen voor een onvergetelijke avond.

Muziek voor Bruiloft met heldere all-in prijzen

Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor de muziek op jou bruiloft. Standaard inclusief DJ, de voorbereidingen, apparatuur, BTW en reisuren. Wij bieden verschillende pakketten en prijzen. Maar ook maatwerk is bij ons mogelijk. Kies daarom uit één van onze Drive-in show die past bij jullie wensen en jullie budget. Komen jullie wensen niet overeen met onze pakketten? Neem dan contact op voor een persoonlijke offerte. Everything is possible. Wij verzorgen de muziek voor jullie bruiloft!