Drive-in Show, licht en geluid voor jouw feestje!

Een drive-in show is een DJ met apparatuur. En hoeveel en welke apparatuur er nodig is voor jouw feestje beslis jij zelf.  Bij N&L Partymakers kun je namelijk zelf je eigen drive-in show samenstellen. We maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit apparatuur. Hiermee kunnen we de mooiste lichtshows creëren in combinatie met een uitstekende geluidskwaliteit.  Een feest organiseren vergt vaak veel voorbereiding. Samen met jou bespreken we vooraf wat de wensen zijn. Zodra het feest is begonnen hoef jij je geen zorgen meer te maken over de muziek. Een Drive-in show boek je voor een speciale gelegenheid. Daarom is het erg belangrijk om een ervaren en betrouwbare party te kiezen zoals N&L Partymakers. 

Flexibel

Het fijne aan een drive-in show is dat je zelf kunnen kiezen welke muziek er wordt gedraaid. Weet u niet welke muziek er het meest geschikt is? Geen probleem! Onze DJ’s zijn allround en passen zich goed aan naar de sfeer van de avond. Om een show goed voor te kunnen bereiden gaan we graag met jou in gesprek. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we onder andere wie wij zijn, wat we doen en hoe we te werk gaan. Maar ook de verschillende diensten die wij aanbieden. 

Er is keuze uit verschillende shows waardoor er altijd een passend geluidsniveau is met een passende lichtshow. Naast de gewone drive-in show pakketten bieden wij ook shows aan in combinatie met een saxofoon of zelfs een hele band! Voor elke feest of party is er een passende show. Vraag gerust om advies.

IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers vinden wij erg belangrijk! Daarom gaan wij graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziek voorkeuren je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Basic show

Drive-in Show Basic

Op zoek naar muziek met sfeerverlichting? Kies voor onze Basic Show! Deze show is geschikt voor feesten tot 50 personen.

Vanaf € 395,-

Luxury Show

Drive-in Show Luxury

Een complete maar toch betaalbare Drive-in Show. Onze Luxury Drive-in Show is hiervoor de perfecte uitkomst die jou avond tot een succes maakt.

Vanaf € 495,-

IMG_2958 3

Drive-in Show Exclusive

Trouwplannen? Kijk eens naar onze uitgebreide Exclusive Show! Met deze Show halen we alles uit de kast voor een onvergetelijke avond!

Vanaf € 550,-

11080787_808542022548640_3569866950330389358_o

Drive-in Show met Saxofoon

Het enthousiasme van een Saxofonist zorgt voor interactie met het publiek. Hierdoor zal de dansvloer in no-time vol staan!

Vanaf € 695,-

Cooling Crystals

Drive-in Show met Band

De souplesse van een Drive-in Show met de energie van een Band! Deze geweldige combi zorg voor de ultieme sfeerbeleving!

Vanaf € 1750,-

ikwilmuziek-afb12-m

Drive-in Show Budget

Behoefte aan alleen muziek? Kies voor onze Budget Show! Je krijgt dan de Allround DJ en een passende geluidsinstallatie voor jou event!

Vanaf € 325,-