Muziek voor Verjaardag

Ben je bijna jarig? Dat betekent feestje! Wat is er nu leuker dan het vieren van je verjaardag? Een verjaardag met een DJ! Word je 25, 50 of 65 jaar? Of een andere leeftijd die niet ongehoord voorbij mag gaan? Kies dan voor de Drive-in Show van ‘ik wil muziek’! De muziek voor jouw verjaardag wordt samengesteld naar jouw persoonlijke wensen! Wij maken de beste mix die jou verjaardag onvergetelijk gaat maken!

IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Muziek nodig voor je feest? Muziek voor verjaardag, bruiloft of een ander feest regel je bij ‘ik wil muziek’. Wij snappen dat het kiezen van een Drive-in Show een wel overwogen keuze is. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers erg belangrijk! Wij gaan graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziekvoorkeur je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Muziek voor jouw Verjaardag

Je verjaardag, dé dag in het jaar dat jij in de belangstelling staat! Daarom bieden wij verjaardagsfeesten op maat. Er is er maar één zoals jij en dat maakt je uniek. Met onze passie voor muziek en jouw persoonlijke wensen creëren wij  een show die bij jou past. Afgestemd op al je plannen, de locatie en het budget. Onze enthousiaste allround DJ’s die feilloos de wensen van jong en oud aanvoelen zorgen altijd voor de juiste sfeer!

De verjaardag Drive-in Show in jouw achtertuin!

Ben je van plan om je verjaardag in de achtertuin te vieren? Geen probleem wij regelen graag de muziek voor je verjaardag in de achtertuin. Onze flexibele Drive-in show tovert jou achtertuin om tot de mooiste feestlocatie.

foute party

Je verjaardagsfeest in Thema

Een verjaardag in thema vieren kan erg leuk zijn. Maar het vraagt wel de nodige voorbereiding. Een themafeest die niet goed is voorbereid mislukt geheid. Kies voor een DJ die zich inleeft en meedenkt in het thema. ‘ik wil muziek’ weet het thema goed te vertalen in de muziek. Hierdoor krijg je de perfecte sfeerbeleving en dat resulteert in een geslaagd feestje.

We denken graag mee over alle ins en outs die komen kijken bij het organiseren van een geslaagd themafeest. Wilt je een themafeest organiseren maar weet je nog niet welk thema? Neem gerust contact op! Wij denken graag out of the box om samen met jou op zoek te gaan naar een origineel thema die bij jou past!