Muziek voor jubileumfeest

Bestaat het bedrijf 10, 15, 25, 50 of 75 jaar of bent u 25 jaar getrouwd en ga je een jubileumfeest organiseren? Ben je opzoek naar spraakmakende muziek om jouw Jubileumfeest onvergetelijk te maken?  Onze DJ’s hebben al heel wat jubileumfeesten verzorgt en halen alles uit de kast voor een echt  WoW-beleving!

IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Muziek nodig voor je feest? Muziek voor jubileumfeest, bruiloft of een ander feest regel je bij ‘ik wil muziek’. Wij snappen dat het kiezen van een Drive-in Show een wel overwogen keuze is. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers erg belangrijk! Wij gaan graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziekvoorkeur je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Passende Show bij elke gelegenheid

Organiseert u een jubileum waarbij er lekker gedanst en gefeest mag worden? Of liever een formele borrel? Wij regelen het voor u! Onze allround DJ weten precies de muziek te draaien de bij de gelegenheid van toepassing is.

ik wil muziek ontzorgt

Een jubileum organiseren kost veel tijd. Tijd is vaak kostbaar binnen een onderneming. Daarom ontzorgen wij u graag door de belangrijkste aspecten voor het organiseren van een jubileum uit handen te nemen. Hierbij moet u niet alleen denken aan de muziek voor het jubileumfeest, maar ook bijvoorbeeld de catering, aankleding en tenten. In een persoonlijk of telefonisch gesprek geeft u al uw wensen en budget aan. Wij verzorgen uw feest dan geheel op maat.