Muziek voor jouw voetbalfeest

Allround en ervaren DJ’s voor jouw voetbalfeest!

Bestaat de vereniging 50 jaar of is er een team kampioen geworden? Tijd voor een feestje! Ons doel is om met de muziek van jouw voetbal feest iedereen een te gekke avond te bezorgen. De DJ’s van ‘ik wil muziek’ scoren dan ook altijd raak! Onze DJ’s zijn allround en zijn dan ook gespecialiseerd in verschillen muziekstijlen. Dit betekend dat we de beste mix kunnen maken voor jong en oud!

IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Muziek nodig voor je feest? Muziek voor je voetbalfeest, bruiloft of een ander feest regel je bij ‘ik wil muziek’. Wij snappen dat het kiezen van een Drive-in Show een wel overwogen keuze is. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers erg belangrijk! Wij gaan graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziekvoorkeur je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Muziek voor jullie voetbalfeest

Iedere vereniging is anders. Daarom bieden wij altijd een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Tijdens zo’n gesprek bespreken we alle ins and outs die belangrijk zijn voor de muziek tijdens jullie voetbalfeest. Met onze passie voor muziek en jullie wensen creëren wij een show die bij jouw vereniging past. Afgestemd op al je plannen, de locatie en het budget. Onze enthousiaste allround DJ’s die feilloos de wensen van jong en oud aanvoelen zorgen altijd voor de juiste sfeer!

Het voetbalfeest bij jullie eigen vereniging

Ben je van plan om je feest bij de vereniging te vieren? Geen probleem wij regelen graag de muziek voor je voetbalfeest bij jullie vereniging. Onze flexibele Drive-in show tovert jou vereniging om tot de mooiste feestlocatie.

foute party

Je voetbalfeest in Thema

Een voetbalfeest in thema vieren kan erg leuk zijn. Maar het vraagt wel de nodige voorbereiding. Een themafeest die niet goed is voorbereid mislukt geheid. Kies voor een DJ die zich inleeft en meedenkt in het thema. ‘ik wil muziek’ weet het thema goed te vertalen in de muziek. Hierdoor krijg je de perfecte sfeerbeleving en dat resulteert in een geslaagd feestje.

We denken graag mee over alle ins and outs die komen kijken bij het organiseren van een geslaagd themafeest. Wilt je een themafeest organiseren maar weet je nog niet welk thema? Neem gerust contact op! Wij denken graag out of the box om samen met jou op zoek te gaan naar een origineel thema die bij jullie vereniging past!