Muziek voor jouw schoolfeest

Allround en ervaren DJ’s voor jouw schoolfeest!

Wil je een te gek schoolfeest organiseren of een chique gala avond? Ook dan ben je bij ‘ik wil muziek’ aan het juiste adres voor de beste muziek voor je schoolfeest. De DJ’s van’ik wil muziek’ maken je schoolfeest tot een groot succes met de beste mix. Met onze Exclusive Drive-in Shows creëren wij de mooiste lichtshows en een geweldige geluidsbeleving waardoor jouw school letterlijk in de spotlight staat!

IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Muziek nodig voor je feest? Muziek voor je schoolfeest, bruiloft of een ander feest regel je bij ‘ik wil muziek’. Wij snappen dat het kiezen van een Drive-in Show een wel overwogen keuze is. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers erg belangrijk! Wij gaan graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziekvoorkeur je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Muziek voor jullie schoolfeest

Jouw schoolfeest, dé dag in het jaar dat jouw school in de belangstelling staat! Daarom bieden wij muziek voor schoolfeesten op maat. Er is er maar één school zoals die van jullie en dat maakt het schoolfeest ook uniek. Met onze passie voor muziek en jullie wensen creëren wij een show die bij jouw school past. Afgestemd op al je plannen, de locatie en het budget. Onze enthousiaste allround DJ’s die feilloos de wensen van jong en oud aanvoelen zorgen altijd voor de juiste sfeer!

Het schoolfeest of gala in jullie eigen school!

Ben je van plan om het feest of gala in de school te vieren? Geen probleem wij regelen graag de muziek voor je schoolfeest op jullie school. Onze flexibele Drive-in show tovert jou school om tot de mooiste feestlocatie.

foute party

Je schoolfeest in Thema

Een schoolfeest in thema vieren kan erg leuk zijn. Maar het vraagt wel de nodige voorbereiding. Een themafeest die niet goed is voorbereid mislukt geheid. Kies voor een DJ die zich inleeft en meedenkt in het thema. ‘ik wil muziek’ weet het thema goed te vertalen in de muziek. Hierdoor krijg je de perfecte sfeerbeleving en dat resulteert in een geslaagd feestje.

We denken graag mee over alle ins en outs die komen kijken bij het organiseren van een geslaagd themafeest. Wilt je een themafeest organiseren maar weet je nog niet welk thema? Neem gerust contact op! Wij denken graag out of the box om samen met jou op zoek te gaan naar een origineel thema die bij jullie school past!