De muziek voor jouw feestje!

Er worden heel wat feestjes gevierd. Maar als je wilt dat jij nu net dat ene spraakmakende feestje organiseert dan moet je wel voor de perfecte muziek zorgen. En met en DJ of drive-in show van ‘ik wil muziek’ gaat dat zeker lukken.

Onze Dj’s zijn allround en voor een relatief laag tarief krijg je een avondvullend programma vol muziek voor elke feestje, verjaardag, tuin-, bedrijfs-, school-, voetbal-, of bedenk zelf maar feest.

IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Muziek voor feestje nodig? Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers vinden wij erg belangrijk! Daarom gaan wij graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziekvoorkeur je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Muziek voor verjaardag

Ben je binnenkort jarig en is die speciale leeftijd in zicht? Bereik je die mijlpaal? Reden voor een bijzonder feestje! Om meer uit het feest te halen, boek je een DJ bij ‘ik wil muziek’ en kies je onze verjaardags Drive-in Show.

VIER JE VERJAARDAG ALS NOOIT TEVOREN!

Muziek voor tuinfeest

Warme zomeravonden met zwoele muziek, wie wil dat niet? Onze drive-in show tovert jouw tuin om tot een paradijs waar gelachen, gedanst en gezongen wordt.

MAAK JE TUINFEEST NU ECHT COMPLEET!

Muziek voor bedrijfsfeest

Samen met jouw collega’s dansen op de beste muziek. De beste hits voor jong en oud. Onze DJ stelt de beste mix samen voor jouw bedrijfsfeest. Voor je complete bedrijfsfeest, boek onze bedrijfsfeest Drive-in show.

VOOR DE JUISTE UITSTRALING!

Muziek voor jubileumfeest

Bedrijfsjubileum, of 25 jaar getrouwd? Elk jubileum verdiend een feest om nooit te vergeten! Bij ‘ik wil muziek’ boek je de Jubileum Drive-in Show als je wilt uitkijken naar het volgende fantastische  jubileum.

UITKIJKEN NAAR JE VOLGENDE JUBILEUM!

Muziek voor schoolfeest

Elke school organiseert wel een gala of schoolfeest. Maar het wordt pas echt super met onze DJ en sfeervolle lichtshow. Boek nu onze schoolfeest Drive-in Show.

BLIK UIT MET JE SCHOOLFEEST!

Muziek voor voetbalfeest

Kampioensfeest of seizoen afsluiting? Met de DJ van ‘ik wil muziek’ scoor je altijd raak. Boek nu voor een grandioos Voetbalfeest onze te gekke Drive-in Show.

VOOR EEN KNALLENDE SHOW