Muziek voor Tuinfeest

Ben je jarig, heb je net een baby, ben je geslaagd, zoveel jaar getrouwd, met pensioen of wil je gewoon een feestje organiseren voor je vrienden of familie? Als je dan ook nog eens een fijne tuin tot je beschikking hebt, dan heb je bijna alle ingrediënten in huis voor om een mooi feestje te vieren. Het enigste wat nog ontbreekt is een goede partner zoals ‘ik wil muziek’. Wij maken er niet alleen een knalfeest van met onze Tuinfeest Drive-in show. Ook kunnen wij de catering en thema aankleding verzorgen. Onze fotograaf maakt een mooie aftermovie zodat je nog  jaren terug kunt kijken op jouw te gekke tuinfeest!

IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Muziek nodig voor je feest? Muziek voor verjaardag, bruiloft of een ander feest regel je bij ‘ik wil muziek. Wij snappen dat het kiezen van een Drive-in Show een wel overwogen keuze is. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers erg belangrijk! Wij gaan graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziekvoorkeur je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Compleet tuinfeest

Een tuinfeest organiseren is natuurlijk super leuk. Maar er komt wel veel bij kijken. Daarom is het verstandig om samen te werken met een ervaren partij zoals ‘ik wil muziek. Samen met onze partners verzorgen wij je complete tuinfeest. Van tent tot Buffet, volledig verzorgt.

De verjaardag Drive-in Show in jouw achtertuin!

Ben je van plan om je verjaardag in de achtertuin te vieren? Geen probleem wij regelen graag de muziek voor je verjaardag in de achtertuin. Onze flexibele Drive-in show tovert jou achtertuin om tot de mooiste feestlocatie.

DJ met live muziek

Je tuinfeest maak je past echt af als we onze artiesten ook mee mogen nemen!

Onze DJ maakt van jouw tuinfeest al een echte party maar als je nog meer beleving wilt kan onze saxofonist Mats Hof zorgen voor nog meer interactie met het publiek. Enthousiast speelt hij in op de muziek van de DJ en zal de dansvloer in no-time vol staan.

De ultieme sfeerbeleving bereik je door een combinatie van een DJ met een live band. De souplesse van een drive-in show met de energie van een live band. Kies voor Jazzalike, Jazzalike is een band die van jouw bruiloft een superfeest maakt met hun eindeloze muziekkeuze. Of kies voor Cooling Crystals! Deze te gekke coverband zet de tent op z’n kop met hun Pop & Rock muziek.