Drive-in Show Platina- Bruiloft show

Vanaf €1250,-

 

Onze Drive-in Show Platina- Bruiloft Show

bestaat uit:

  • DJ set + microfoon

  • Geluidsset ca. 250 Personen

  • Stijlvol LED DJ Meubel

  • 2 LED Movingheads op een strakke witte houten zuil

  • 6 meter lichtbrug

  • Zwart backdrop

  • 4 grote LED movingheads

  • 8 hoogwaardige Led Spots

  • 2 LED aircone’s 2,7m

  • Rookmachine

Beschrijving

Met deze Show halen we alles uit de kast! De show bestaat uit een geluidsset tot 250 personen, een 6 meter lange lichtbrug met 4 grote led movingheads en 8 hoogwaardige LED spots en een stijlvol led DJ meubel met 2 movingheads op een witte houten zuil. De Show wordt afgemaakt met twee elegante LED aircone’s. De grote movingheads kunnen mooie effecten maken met een grote variatie aan strakke kleuren.  Naast alle lichteffecten kunnen de Aircone’s kunnen alle kleuren weergeven en geven extra exclusiviteit aan de show. Één van onze allround DJ’s zorgt er gedurende 4 uur voor dat de voetjes van de vloer gaan.
Onze Drive-in Show Platina- Bruiloft is uitermate geschikt voor de middelgrote tot grote  locaties.  Deze drive-in show bestaat uit een modern stijlvol led DJ meubel met twee movingheads op een witte houten zuil met DJ set. De lichtshow bestaat uit  een 6m lange truss met een zwarte backdrop. Daarin hangen 4 grote LED movingheads en 8 hoogwaardige LED spots. De poten van de lichtbrug worden weggewerkt met twee LED aircone’s. Met deze leespots, aircone’s en movingheads kunnen we alle kleurenvarianten maken en indien gewenst ook een stroboscoop functie toepassen. de verlichting en het meubel worden door de DJ aangestuurd middels een controller om zo passende programma’s bij de muziek te selecteren.
Ons professionele geluidssysteem is voldoende tot 250 personen en daarnaast is de drive-in show voorzien van een microfoon voor eventuele voordrachten of speeches.
Bij iedere show zit standaard een kennismakingsgesprek, een allround DJ voor 4 aaneengesloten uren, op- en afbouw uren en reiskosten tot 20 km inbegrepen. Een verlenging is uiteraard mogen, de kosten daarvoor zijn €60,- per uur. Extra reiskosten zijn 1,25 per km.
IMG_2122 4

Al enthousiast? Neem gerust contact op!

Muziek nodig voor je feest? Muziek voor verjaardag, bruiloft of een ander feest regel je bij ‘ik wil muziek’. Wij snappen dat het kiezen van een Drive-in Show een wel overwogen keuze is. Daarom vinden wij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers erg belangrijk! Wij gaan graag en volledig vrijblijvend met je in gesprek. We nemen de tijd om al je wensen gedetailleerd door te nemen. In zo’n gesprek overleggen we onder andere welke Drive-in Show het beste bij je past en welke muziekvoorkeur je hebt. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Bekijk ook onze extra opties

Led foam sticks

Led Foam Sticks

€1,20,- per stuk

Originele openingsdans mix

Originele openingsmix

€60,-

Party fotograaf

Party Fotograaf

€295,-

Bekijk ook onze andere Drive-in Shows

Drive-in Show Luxury Aircone new logo

Drive-in Show Luxury Aircone

€725,-

Drive-in show Exclusive v2 new logo

Drive-in Show Exclusive

€775,-

Boek direct de Drive-in Show Platina- Bruiloft Show

IMG_3980